raamfolie

Met raamfolie brengt u een dunne laag folie aan op ruiten. Al naar gelang de gekozen folie is deze laag decoratief, zonwerend, verduisterend, isolerend of biedt een combinatie van deze voordelen. Raamfolie kan aangebracht worden als ‘onzichtbare’ laag, maar kunt u ook gebruiken als opvallend fraaie raamdecoratie. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van matglas of gekleurde folie, al dan niet met afbeelding.

Raamfolie is geschikt voor thuis, op de voordeur, voor bedrijven, vergaderruimtes, spreekkamers en zo zijn er nog vele toepassingen op te noemen. Raamfolie verhoogt de uitstraling van uw bedrijf terwijl het gelijktijdig kan zorgen dat doorkijk tot een minimum wordt beperkt. Proline levert decoratieve raamfolie op maat. Neem voor het bespreken van uw idee of meer informatie over de vele mogelijkheden contact op met Proline Belettering.

Ons werkgebied

Amersfoort, Leusden, Hoogland, Achterveld, Stoutenburg, Soest, Baarn, Soesterberg, Woudenberg, Utrecht, Zeist, Huizen, Blaricum, Laren, Bunschoten, Spakenburg, Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Almere, Weesp, Hilversum, Loosdrecht, Amsterdam, Diemen, Bunnik, Houten, Cullemborg,Veenendaal, Ede, Wageningen, Arnhem, Apeldoorn