slide 1

Binnen & Buitenreclame

Bootregistratie, Decoratieve raamfolie, Kleding en tassen, Stickers, Reclameborden

Stickers laten maken

Zelf stickers ontwerpen en plakken, ook dat kan bij Proline Belettering! Van 1-100 stuks of meer… Proline regelt het. U geeft aan wat voor een sticker u wilt. Losse cijfers, letters, namen of afbeeldingen… Wij maken ze voor u op de gewenste maat en in de kleur(en) die u wilt. Snel geregeld, fraai en heel betaalbaar.

Bedrijfskleding, evenementenkleding, teamkleding of gewoon een originele opdruk op textiel om cadeau te doen! Proline Belettering levert en bedrukt de kleding in eigen beheer met een speciale textielpers. Uiteraard leveren wij niet alleen de bedrukking, maar ook het textiel. Of het nu gaat om zware bedrijfskleding die bestand moet zijn tegen olie, vuil en vetten, om casual kleding voor de vrije tijd of representatieve bedrijfskleding.

  • Bedrukken tassen
  • Bedrukken bedrijfskleding
  • Bedrukken sportkleding
  • Bedrukken textiel en promotiemateriaal

Boot registratienummers, ook wel Y-registraties genoemd, zijn sinds 2007 verplicht gesteld door de Nederlandse overheid. Het niet voeren van wettelijk geldige boot registratienummers kan u een fikse boetes opleveren.

Beurswand, roll-up banner of spandoek! Proline maakt uw reclame object tot een succes.

Een beurswand die u in een paar minuten kan opzetten en uw stand veranderd in een professionele beurslocatie waar herkenbaarheid met een strakke uitstraling belangrijk is.
Proline Belettering verzorgt dit graag voor u, van ontwerp tot eindproduct zodat ook u uitgerust met professioneel materiaal uw bedrijf kunt promoten.

Met raamfolie brengt u een dunne laag folie aan op ruiten. Al naar gelang de gekozen folie is deze laag decoratief, zonwerend, verduisterend, isolerend of biedt een combinatie van deze voordelen. Raamfolie kan aangebracht worden als ‘onzichtbare’ laag, maar kunt u ook gebruiken als opvallend fraaie raamdecoratie. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van matglas of gekleurde folie, al dan niet met afbeelding.

Met zowel reclameborden, bewegwijzeringen of stoepborden vestigt u extra aandacht op uw bedrijf, stichting of organisatie. Uw reclame- of bewegwijzeringsbord zorgt voor een professionele uitstraling richting uw doelgroep. Duidelijke en perfect afgewerkte reclameborden trekken meer klanten en bezoekers. Naast buitenreclame verzorgt Proline Belettering uit Amersfoort ook binnenreclame met decoratieve reclameborden voor beurzen en etalages.

Vrijblijvend een offerte aanvragen 

Ons werkgebied

Amersfoort, Leusden, Hoogland, Achterveld, Stoutenburg, Soest, Baarn, Soesterberg, Woudenberg, Utrecht, Zeist, Huizen, Blaricum, Laren, Bunschoten, Spakenburg, Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Almere, Weesp, Hilversum, Loosdrecht, Amsterdam, Diemen, Bunnik, Houten, Cullemborg,Veenendaal, Ede, Wageningen, Arnhem, Apeldoorn