slide 1

Magneetplaten

Proline levert speciale magneetplaten van hoogwaardige soepele kwaliteit

Magneetplaten,een flexibele oplossing

Een magneetplaat is een flexibele oplossing voor niet permanente autobelettering. U gebruikt de promotie alleen wanneer het u uit komt. Een andere naam voor magneetplaat is magneetsticker. Het is een perfecte oplossing voor tijdelijke of wisselende reclame-uitingen, voor reclameborden die op verschillende auto’s gebruikt moeten kunnen worden, en zijn het antwoord voor wie wel tijdens de werkweek autoreclame wil hebben, maar niet in het weekend.

Magneetplaten op maat

Proline levert speciale magneetplaten van hoogwaardige soepele kwaliteit die langdurig meegaan en ook op hoge snelheid aan de auto gehecht blijft. De door ons geleverde platen kunnen van iedere ondergrondkleur worden voorzien zodat het lijkt of u alleen de reclame op uw voertuig heeft. Wij voorzien uw magneetplaat met de bedrukking volledig naar uw wens.

Neem vrijblijvend contact op voor een passend aanbod.

Ons werkgebied

Amersfoort, Leusden, Hoogland, Achterveld, Stoutenburg, Soest, Baarn, Soesterberg, Woudenberg, Utrecht, Zeist, Huizen, Blaricum, Laren, Bunschoten, Spakenburg, Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Almere, Weesp, Hilversum, Loosdrecht, Amsterdam, Diemen, Bunnik, Houten, Cullemborg,Veenendaal, Ede, Wageningen, Arnhem, Apeldoorn