slide 1

Autobelettering, Carwrapping, Contourmarkering, Magneetplaten, Proline Raamtinten

Contourmarkering

Sinds 2008 is uit oogpunt van veiligheid contourmarkering voor vrachtwagens zwaarder dan 7½ ton verplicht. Vanaf 10 juli 2011 geldt dit voor alle nieuwe registraties, maar niet alle voertuigen hoeven voorzien te worden van veiligheidsmarkeringen of contourmarkering. Heeft u vrachtwagens die verplicht contourmarkering moeten dragen dan moet de achterkant van de auto voorzien zijn retro-reflecterende tape.

Magneetplaten,een flexibele oplossing

Een magneetplaat is een flexibele oplossing voor niet permanente autobelettering. U gebruikt de promotie alleen wanneer het u uit komt. Een andere naam voor magneetplaat is magneetsticker. Het is een perfecte oplossing voor tijdelijke of wisselende reclame-uitingen, voor reclameborden die op verschillende auto’s gebruikt moeten kunnen worden, en zijn het antwoord voor wie wel tijdens de werkweek autoreclame wil hebben, maar niet in het weekend.

Autoruiten blinderen amersfoort

Autoruiten blinderen - professioneel en deskundig

Vakkundig de ramen van uw auto laten tinten met krasvrije autoraamfolie? Proline heeft de vakkennis, deskundigheid en ruime ervaring om uw auto ramen te blinderen. Uw auto laten tinten geeft net dat stukje extra uitstraling. Bovendien blijven uw persoonlijke eigendommen door de aangebrachte raamfolie meer uit het zicht voor degene die ongewenst naar binnen wil kijken. Maar ramen blinderen heeft nog meer voordelen.

Vraag hier uw gratis offerte aan! 

Carwrapping

Met carwrapping laat u aan de buitenkant van uw auto een folie aanbrengen. Deze folie geeft uw auto een uitstraling geheel naar uw persoonlijke wensen. Tevens beschermt de folie uw autolak tegen steenslag, krassen en weersinvloeden. Maar natuurlijk kunt u de voordelen van carwrapping ook gebruiken om met autofolie uw auto te personaliseren.

Carwrapping: personal touch of een totaal nieuw uiterlijk

Proline werkt uiteraard met een hoogwaardige folie die zich ook weer probleemloos laat verwijderen. Er blijven geen gebruikssporen achter. Uw auto blijft onder de folie zoals hij was. U kunt kiezen uit een grote diversiteit folie waaronder glans autofolie, mat autofolie, carbon, chroom enzovoort, of u kunt kiezen voor een bepaald design of afbeelding. Zo transformeert u makkelijk (een deel) van uw auto.

Autobelettering en bestickering

Met autobelettering en bestickering maakt u op een vrij eenvoudige manier reclame voor wie u bent en wat u doet. Het is wel van belang dat u de juiste belettering voor uw auto kiest. De boodschap moet duidelijk en herkenbaar zijn. Met Proline Belettering uit Amersfoort kunt u zichzelf uitstekend profileren.

Intresse? Maak een afspraak!

Ons werkgebied

Amersfoort, Leusden, Hoogland, Achterveld, Stoutenburg, Soest, Baarn, Soesterberg, Woudenberg, Utrecht, Zeist, Huizen, Blaricum, Laren, Bunschoten, Spakenburg, Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Almere, Weesp, Hilversum, Loosdrecht, Amsterdam, Diemen, Bunnik, Houten, Cullemborg,Veenendaal, Ede, Wageningen, Arnhem, Apeldoorn